Cалат з шампіньйонів, як правильно приготувати шампіньйони.
Cалат з шампіньйонів це напевно найпростіший салат в кулінарії, незважаючи на це багатьох цікавить питання як приготувати шампіньйони. Щоб приготувати сирий грибний салат з шампіньйонів, почніть з ретельного очищення грибів. Видаліть кінцеву частину стебла, повну землі, потім видаліть шкіру, яка покриває гриб.
Інгредієнти салату з шампіньйонів.
- шампіньйони - 350 грам;
- горіхи - 30 грам;
- оливкова олія - 3 ст. ложки;
- лимон - половинка;
- сир - за смаком;
- петрушка - 1 гілочка;
- перець;
- сіль.
Можливо при приготуванні шампіньйонів Ви віддаєте перевагу не чищеним грибам, тоді можна просто добре їх вимити, залишаючи шкіру. Але ми вважаємо, що краще її видалити, так як шампіньйони будуть з'їдені сирими. Промийте їх дуже швидко під холодною водою, висушити і розріжте на тонкі скибочки за допомогою гострого ножа.
Тепер можна помістить порізані шампіньйони в салатницю та приготувати кедрові горішки. Якщо у Вас нема кедрових горішків, для приготування салату з шампіньйонів, можна взяти інші. Підсмажте їх в сковорідці нагрітої на плиті.
Щоб приготувати салат з шампіньйонів, Вам знадобиться емульсія лимонного соку зі спеціями. Приготувати її дуже просто. У склянку додайте масло (бажано оливкове), лимонний сік, сіль і перець і швидко перемішайте ці інгредієнти. Тепер змішайте грибний салат шампіньйонів з емульсію.
Ось і все салат з шампіньйонів майже готовий. Залишилося додати трохи тертого сиру та дати постояти хвилин 10. Тепер Ви знаєте як приготувати шампіньйони.
Ми радимо Вам не перестаратися з сиром, щоб уникнути ризику перекрити смак грибів. Якщо ви не їсте салат з шампіньйонів негайно, тримайте його в холодильнику. |