Салат з фенхеля, яблук та грибів.

Салат з фенхеля, яблук та грибів є легке і здорове блюдо, ідеально підходить як гарнір або якщо Вам необхідно швидко перекусити. Наприклад, фенхель, в ньому немає жирів, але він має багато мінералів. Крім того фенхель це природний засіб з чудовими травними і очисними властивостями. У нашому рецепті він поєднується з двома типовими осінніми інгредієнтами, яблуками та грибами.

Салат з фенхеля, яблук та грибів ми пропонуємо використовувати в низькокалорійних дієтах. Яблука, багаті вітаміном С і містять 85% води. Цей рецепт просто знахідка для багатьох жінок.

Інгредієнти салату з фенхеля, яблук та грибів.

  • фенхель - 2 шт.;
  • печериці 80 грам;
  • йогурт – 125 грам;
  • гірчиця – 2 чайні ложки;
  • перець - за смаком;
  • оливкова олія - за смаком;
  • сіль.

Крок 1. Ретельно вимийте та очистіть фенхель, видаливши найтвердіші зовнішні листя. Після чого, наріжте їх тонко і покладіть в салатницю. Тепер вимийте яблуко, розріжте його на тонкі скибочки і додайте його в фенхель.

Крок 1 - фенхель.

Крок 2. Ретельно вимийте гриби. Очистіть їх від шкірки. Тепер наріжте їх дуже тонко і додайте їх до інших інгредієнтів.

Крок 2 - додамо гриби.

Крок 3. Підготуйте суміш йогурту з гірчицею, олією, сіллю та перцем. Тепер налийте приготовану суміш (соус) по салату, перемішайте, додайте подрібнені фундуки і подавайте.

Готуємо соус до грибів.

Салат з фенхелем.

Важливо.Невеличка хитрість!

Якщо у Вас немає фундука, його можна замініть на звичайні горіхи, але для збереження смакових якостей салату необхідно додайте кубики селдерею.

Вибір редакції

Подарунки редакції

Книга рецепти салатів.

 

 

Книга - рецепти салатів.

Захист прав


Рецепти та статті сайту є інтелектуальною власністю редакції. Всі права захищені. Копіювати можна тільки з активним посиланням на джерело!


Якщо у Вас є запитання або пропозиції, пишіть нам на адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Ми чекаємо на Ваші листи.