Салат з фенхеля, яблук та грибів.
Салат з фенхеля, яблук та грибів є легке і здорове блюдо, ідеально підходить як гарнір або якщо Вам необхідно швидко перекусити. Наприклад, фенхель, в ньому немає жирів, але він має багато мінералів. Крім того фенхель це природний засіб з чудовими травними і очисними властивостями. У нашому рецепті він поєднується з двома типовими осінніми інгредієнтами, яблуками та грибами.
Салат з фенхеля, яблук та грибів ми пропонуємо використовувати в низькокалорійних дієтах. Яблука, багаті вітаміном С і містять 85% води. Цей рецепт просто знахідка для багатьох жінок.
Інгредієнти салату з фенхеля, яблук та грибів.
- фенхель - 2 шт.;
- печериці 80 грам;
- йогурт – 125 грам;
- гірчиця – 2 чайні ложки;
- перець - за смаком;
- оливкова олія - за смаком;
- сіль.
Крок 1. Ретельно вимийте та очистіть фенхель, видаливши найтвердіші зовнішні листя. Після чого, наріжте їх тонко і покладіть в салатницю. Тепер вимийте яблуко, розріжте його на тонкі скибочки і додайте його в фенхель.
Крок 2. Ретельно вимийте гриби. Очистіть їх від шкірки. Тепер наріжте їх дуже тонко і додайте їх до інших інгредієнтів.
Крок 3. Підготуйте суміш йогурту з гірчицею, олією, сіллю та перцем. Тепер налийте приготовану суміш (соус) по салату, перемішайте, додайте подрібнені фундуки і подавайте.
Якщо у Вас немає фундука, його можна замініть на звичайні горіхи, але для збереження смакових якостей салату необхідно додайте кубики селдерею. |