Салат з сирих грибів та хвостів креветки.
Як тільки ми чуємо салат з креветками, ми зазвичай уявляємо рожеві креветки на зеленому листі та думаємо що це дуже дорого. Але це не зовсім так. В нашому рецепті салату з креветками потрібна досить невелика кількість морепродуктів.
Незважаючи на це смакові якості нашого салату з креветками досить високі. Сьогодні дуже багато рецептів салатів з морепродуктів до яких додають овочі, рис, злаки, та навіть макарони. В підсумку такі салати з креветками набувають статус основного унікального блюда, та стають досить дорогими.
У нашому салаті ми пропонуємо взяти невелику кількість креветки з додаванням сирих грибів і підсмажених кедрових горіхів.
Інгредієнти салату з сирих грибів та хвостів креветки.
- Печериці - 200 грам;
- Хвости креветки - 100 грам;
- Кедрові горіхи - 2 столові ложки;
- Оливкова олія - за смаком;
- Лимонний Сік - за смаком;
- Сіль - за смаком;
- Каррі - 1 щіпка.
Крок 1. Візьміть печериці, ретельно вимийте їх проточною водою, та почистить. Після чого необхідно дрібно нарізати сирі гриби.
Крок 2. Ми змішуємо олію, лимонний сік і сіль, щоб створити свого роду емульсію. Доречи можна додати трохи зелені саме в емульсію.
Крок 3. Необхідно заправити гриби і дати їм відпочити на кілька хвилин.
Крок 4. Зваріть протягом декількох хвилин хвости креветок в гарячій каструлі з невеликою кількістю масла, дрібкою солі і каррі за смаком.
В іншій каструлі ми підсмажуємо кедрові горіхи таким чином, щоб вони випускали ефірне масло.
Крок 5. Змішайте гриби, хвости креветок і кедрові горіхи в мисці, добре помішуючи.
Ось і все, Ваш салат з сирих грибів та хвостів креветки готовий.
За запропонованим рецептом салату з креветками Ви приготуєте 2 порції. Якщо Ви бажаєте збільшити вихід готового салату з сирих грибів та хвостів креветок, необхідно відповідно збільшити кількість інгредієнтів. |