Салати з печериць.

Страви з печериць дуже актуальні якщо Ви слідкуєте за власною вагою, чи просто дотримуєтесь дієти. Салат з печериць в цьому випадку стане найулюбленішим Вашим рецептом. В салатах з печериць організм людини знайде дуже багато корисних елементів. Звичайно найголовніше це білок.

Сьогодні салат з печериць можна приготувати як з жарених так маринованих грибів. Але більше всього корисних елементів міститься саме в стравах з сирих печериць. Більш того, як правило, такі салати з печериць готувати простіше та й швидше. Не треба мати під рукою багато інгредієнтів, деякі продукти навпаки можуть змінити смак печериць.

Салат з жарених печериць.

Рецепт цього салату має перевагу над схожими завдяки неабиякої м’якості готової страви з печериць. Це дуже ніжний салат. Тому його сміливо можна готувати як на обід для родини, так і на свято.

Інгредієнти салату з жарених печериць.

  • печериці - 500 грам;
  • олія рослинна - 3 столові ложки;
  • цибулі - 4 шт.
  • оцет - 2,3 ст. ложки;
  • соль, перець, зелень.

Крок 1. Для приготування цього салату з печериць ретельно вимийте гриби. Видалите всі пошкодженні частини, після чого треба розрізати навпіл на великі гриби.

Готуємо печериці.

Крок 2. Подрібніть свіжу зелену цибулю.

Лук для печериць.

Крок 3. Нагрійте масло на сковороді, обережно додайте печериці в сковороду, потім злегка підсмажте гриби на невеликому вогні. Не забувайте додати зелену цибулю на сковорідку і обсмажити з грибами.

Жаримо печериці.

Крок 4. Готові печериці покладіть до салатниці, додайте трохи оцту, свіжу зелень та добре перемішайте.

Салат з жарених печериць.

Нехай салат з печериць побуде на кухні протягом 15 - 20 хвилин. Після чого, при необхідності, можна додати ще трохи спецій та лимон так як гриби вберуть частину приправи.


Салат з варених печериць.

Рецепт цього салату з печериць в першу чергу вражає своєю простотою приготування. Це дуже простий салат. Більш того не потрібно мати під рукою складно доступних інгредієнтів. Це безперечно перевага перед схожими рецептами.

Інгредієнти салату з варених печериць.

  • печериці - 1000 грам;
  • зелений лук - 70 грам;
  • майонез - 100 грам;
  • соль, перець, зелень.

Крок 1. Промийте печериці під водою, очистіть їх та наріжте тонкими скибочками. Після цього покладіть печериці в киплячу солону воду і варіть 5 хвилин.

Варимо печериці.

 

Крок 2. Розріжте цибулю на тонкі кільця і так само подрібніть листя салату.

Готуємо зелень для салату.

Крок 3. Змішайте всі інгредієнти (гриби повинні бути теплими, але не гарячими). Додайте сіль і перець. Тепер можна заправити салат з печериць майонезом і дати йому постояти декілька годин.

Салат з варених печериць.


Важливо.Наша порада!

Для отримання ідеальних смакових якостей салату з печериць, уважно та дуже ретельно вибирайте печериці. Якщо у Вас з’явилися будь які сумніви в печерицях, не беріть такі гриби. Смак готової страви з печериць може дуже відрізнятися.

Вибір редакції

Подарунки редакції

Книга рецепти салатів.

 

 

Книга - рецепти салатів.

Захист прав


Рецепти та статті сайту є інтелектуальною власністю редакції. Всі права захищені. Копіювати можна тільки з активним посиланням на джерело!


Якщо у Вас є запитання або пропозиції, пишіть нам на адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Ми чекаємо на Ваші листи.