Салат із пекінської капусти (червоної та зеленої).

Жінки котрі знаходяться на дієтах дуже полюбляють такі прості салатики. Перш за все це дуже корисний салат. Такі салати можна вживати як кожен день, так і на свята. Головне потурбуйтесь про те, щоб всі продукти були свіжими.

До беззаперечних переваг такого салату з капусти можна віднести швидкість приготування. Для приготування Ви затратити не більше 25 хвилин. А якщо Ви маєте відповідні навики, то час скоротиться до 15-20 хвилин. Саме цьому не слід готувати такий салат з капусти заздалегідь, у цьому нема ніякої потреби. Все одно з часом салат стане менш смачним. Тому приготуйте салат саме під час прийняття їжі.

Салат капуста червона та зелена.

Інгредієнти салату.

  • 1 маленька головка пекінської капусти;
  • 1/2 головки червоної капусти;
  • 1-2 огірка;
  • один пучок зеленого луку;
  • зелена цибуля;
  • сіль та перець за смаком.

Інструкція приготування салату.

Такий салати готувати справжня насолода. Головне якісні та свіжі продукти. Перш за все необхідно порізати червону та зелену капусту. Зробити це просто, але головне, слідкуйте за тим щоб до салату не попало порчене листя.

Ріжемо зелену капусту на салат.

Так само необхідно порізати і червону капусту.

Ріжемо червону капусту на салат.

Тепер необхідно ретельно вимити огірок та подрібнити його на невеличкі шматочки.

Ріжемо огірок на салат.

Ось і все, салат можна вважати готовим. Просто змішайте всі приготовані інгредієнти, додайте сіль та зелень за смаком. Бажано додати трошки оливкової олії.