Салат з фетою і пекінською капустою.

Салат з фетою і пекінською капустою це яскравий і освіжаючий салат, котрий ідеально буде виглядати на святковому столі увечері. Це легкий для шлунку хрусткий салат. Більш того він дуже корисний. Пекінська капуста надає організмі людини безліч корисних речовин.

Дивовижне оформлення салату з фетою і пекінською капустою настроїть Вас на романтичний лад. Але й приготування такого салатику потребує Від кухара не тільки вільного часу а й спритності. Треба досить акуратно вирізати з фети та буряк гарні серця. До дня святого Валентина салат з фетою і пекінською капустою буде дуже доречним.

Салат з фетою і пекінською капустою.

Інгредієнти салату з фетою.

  • пекінська капуста - 150 грам;
  • огірки - 150 грам;
  • оливки - 50 грам;
  • буряк - 50 грам;
  • оливкова олія - 2 столові ложки;
  • фета – за смаком;
  • чорний перець, мед – за смаком.

Інструкція приготування салату.

Крок 1. Акуратно розріжте сир фета на скибочки. Зробіть з сиру фета кілька білих сердець. Що залишиться просто подрібніть.

Крок 2. Підготуйте пекінську капусту, вимийте її та очистить від порченого листя. Після чого наріжте на дрібні шматочки.

Крок 3. Вимийте огірок, та подрібніть його на невеличкі кубики одного розміру.

Крок 4. Додайте нарізані, або цілі оливки.

Крок 5. Заздалегідь зваріть буряк. Процедура це не складна але досить тривала. Після чого треба нарізати буряк шматочками як серце.

Крок 6. Для приправи об'єднайте оливкову олію, сіль, перець.

Фаза 7. Додайте мед зверху.

Крок 8. Покладіть шматочки (сереце) фета та буряка поверх салату.