Салати з тунцем і пекінською капустою.

Салати з тунцем і пекінською капустою з’явилися на наших столах відносно не давно. Всі ми привикли, що м'ясо тунця це є неабиякий делікатес. Сьогодні консерви з тунця з легкістю можна придбати в супермаркеті, тому салати з тунцем користуються попитом. Користь від таких салатів беззаперечна.

Салати з тунця це справжня скриньки амінокислот і Омега-3 жирів. Більш того, чи відомо Вам, що корисні властивості м’яса тунця зберігаються навіть після теплової обробки. Тому консервований тунець також дуже корисний.

Кольоровий салат з тунцем і пекінською капустою.

Це дуже простий в приготуванні салат. Всі інгредієнти для салату Ви можете придбати заздалегідь і тримати їх в дома. Час приготування кольорового салату з тунцем і пекінською капустою не більше 15 хвилин.

Салат з тунцем і пекінською капустою.

Інгредієнти салату.

  • пекінська капуста - 900 грам;
  • редис - 120 грам;
  • зелена цибуля – пучок;
  • оливкова олія - 170 мл.;
  • консервований тунець – 500 грам;
  • сіль, перець – за смаком.

Інструкція приготування салату.

Крок 1. Вимийте редис та пекінську капусту. Подрібніть капусту, але не на тонкі смужки, а на квадратики 2-3 см. Після чого подрібніть редис на кільця.

Крок 2. Дрібно наріжте зелену цибулю.

Крок 3. Змішайте ц салатниці всі інгредієнти , заправте салат з тунця і пекінської капусти оливковою олією. Додайте , сіль і перець за смаком. Добре перемішайте, додайте тунець і подавайте.


Салат з тунцем, пекінською капустою та яйцями.

Корисний та поживний салат. Будьте уважні з додаванням оливок. Не всім до вподоби їх смак. Якщо Ви не полюбляєте оливки краще не додавайте їх до рецептури.

Салат з тунцем та яйцями.

Інгредієнти салату.

  • 250 грам - тунця у власному соку;
  • цибуля – за смаком;
  • 15 оливок;
  • варені яйця – 2 шт.;
  • пекінська капуста – ½ шт.;.
  • помідор – 2 шт.;
  • оливкова олія, оцет - за смаком.

Інструкція приготування салату.

Крок 1. Зваріть яйця, очистіть їх від шкарлупки та подрібніть на четвертинки.

Крок 2. Поки варяться яйця, наріжте помідори та подрібніть цибулю.

Крок 3. Вимийте пекінську капусту, видаліть порчене (в’яле) листя та подрібніть.

Крок 4. Відкрийте консервований тунець та оливки.

Крок 5. Змішайте всі інгредієнти. Заправте салат з пекінської капусти і тунця оливковою олією з додаванням оцту.