Салат з буряків та козячого сиру.

Дуже рідкий та простий рецепт салату з сиру. Особливо він буде в пригоді людям котрі мають вживати буряк. Як Ви знаєте цей продукт дуже корисний. Вживали його ще в старину. Лікарі пропонують вживати буряк для підвищення вітамінів у організмі та зниження артеріального тиску.

Салат з буряків та козячого сиру.

Найбільш широко використовують у кулінарії саме варений буряк. В такому вигляді він присутній у безлічі салатах. Але приготування вареного буряка потребує додаткового часу. І це є недоліком.

Саме тому, якщо Ви маєте за мету приготувати якусь страву з вареного буряка, у тому разі і салат, заздалегідь зваріть буряк. Якщо буряк вже готовий, час приготування салату буде 15-20 хвилин. Козячий сир додає до солодкого буряка пікантного смаку солі.


Інгредієнти салату.

  • 4 невеликі буряка;
  • ½ цибулі;
  • 2 столові ложки рисового оцту або білого вина;
  • 2 столові ложки оливкової олії;
  • ½ чайної ложки солі;
  • 80 грам свіжого козячого сиру;
  • листя м'яти;
  • перець за смаком.


Як зробити салат.

Крок 1. Приготуйте буряк. Зваріть його у невеличкій каструлі.

Крок 2. Коли буряк вже охолоне, наріжте його невеличкими смужками або кубиками.

Крок 3. Наріжте трохи цибулі та додайте до салатниці буряк та цибулю.

Крок 4. Додайте сіль і оливкову олію, перемішайте і залиште в прохолоді протягом кількох годин.

Крок 5. При подачі, достаньте салат з холодильнику, подрібніть козячий сир та додайте до салатниці. Прикрасьте салат  листям м’яти.

Вибір редакції

Подарунки редакції

Книга рецепти салатів.

 

 

Книга - рецепти салатів.

Захист прав


Рецепти та статті сайту є інтелектуальною власністю редакції. Всі права захищені. Копіювати можна тільки з активним посиланням на джерело!


Якщо у Вас є запитання або пропозиції, пишіть нам на адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Ми чекаємо на Ваші листи.