Салати з пармезаном.

Салати з пармезаном сьогодні відносять до елітних салатів. Саме тому собівартість салату з класичного, свіжого пармезану імпортного виробництва буде досить значна. Але й смакові якості будуть відповідати самим високим нормам.

Но, якщо Ви не маєте під рукою саме пармезану італійського виробництва, Ви з легкістю можете додати до салату пармезан від вітчизняного виробника. Наприклад, під торговою маркою «Добряна». Певна річ, смакові якості готового салату все одно будуть трошки інакші.


Салат пармезан з грушою.

Дуже цікавий смак салату пармезану з грушою ідеально смакує з віном. Саме тому такі салати будуть доречні до романтичної вечері. Аромат гарного вина з пармезаном, вибір справжніх гурманів.

Салат з пармезаном.

Інгредієнти салату з пармезаном.

  • 100 грамів пармезану;
  • 2 груші;
  • пучок зеленого салату;
  • 10 оливок (за бажанням);
  • 1 перець;
  • 30 грамів волоських горіхів;
  • лимонний сік;
  • 6 столових ложок оливкового масла;
  • сіль, мелений чорний перець.

Спосіб приготування салату.

Крок 1. Вимийте груші, очистіть і наріжте їх кубиками.

Крок 2. Почистить волоські горіхи, трохи подрібніть їх та, за бажанням, обсмажте.

Крок 3. Вимийте перець, видаліть внутрішню частину насіння. Розріжте перець на тонкі смужки.

Крок 4. Вимийте листя зеленого салату, та подрібніть їх на великі шматки.

Крок 5. У невеликій мисці змішайте лимонний сік, сіль, додайте оливкову олію.

Крок 6. Покладіть овочі, волоські горіхи, груші і пармезан в салатницю, заправте салат свіжоприготовленим соусом, перемішайте і подавайте.


Салат пармезан з тунцем.

Досить складний салат за інгредієнтами але дуже простий за приготуванням. При цьому смакові якості приємні. Ретельно обирайте виробників тунця та пармезану. Саме ці смаки основні в такому салаті.

Салат пармезан з тунцем.

Інгредієнти салату.

  • 100 грам руколи;
  • 300 грамів помідорів чері;
  • 200 грам тунця в натуральному або в маслі.
  • 150 грамів пармезану;
  • оливкова олія;
  • бальзамічний оцет;
  • сіль перець.

Спосіб приготування салату.

Крок 1. Очистіть, вимийте свіжу руколу.

Крок 2. Відкрийте консервований тунець та покладіть його до салатниці.

Крок 3. Підготуйте сир, подрібніть його на невеликі шматочки.

Крок 4. Вимийте і розріжте навпіл помідори.

Крок 5. Змішайте всі інгредієнти у великій салатниці.

Крок 6. Тепер необхідно приправити салат оливковою олією, сіллю, перцем і бальзамічним оцтом. Добре перемішайте, додайте пармезан і подавайте на стіл. Ваш салат з тунцем і пармезаном готовий.

Вибір редакції

Подарунки редакції

Книга рецепти салатів.

 

 

Книга - рецепти салатів.

Захист прав


Рецепти та статті сайту є інтелектуальною власністю редакції. Всі права захищені. Копіювати можна тільки з активним посиланням на джерело!


Якщо у Вас є запитання або пропозиції, пишіть нам на адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Ми чекаємо на Ваші листи.