Салати з плавлених сирків.
Салати з плавлених сирків більш корисні для організму людини, чим, наприклад салати з твердих сирів. Чому так, тому, що плавлений сирок повністю засвоюється організмом людини. Звичайно якщо це справжній натуральний плавлений сирок.
Обов’язково додавайте до салатів з плавлених сирків не самий дешевий, а найбільш якісний продукт. Якщо порівняти плавлений сирок з йогуртом, то Ви здивуєтесь, але корисних речовин, а саме кальцію, в плавленому сирку дуже багато.
Салат з плавленого сирка та селери.
Дуже корисний салат. Користь від селери величезна. Більш того, вже є докази, що селера має властивості сповільнювати старіння організму людини. Тому, при можливості необхідно додавати цей продукт до різноманітних страв.
Інгредієнти салату.
- зелень – селера;
- 250 грам плавленого сирку;
- 100 грам волоських горіхів;
- оливкова олія;
- сіль;
- сік половини лимона.
Спосіб приготування салату.
Крок 1. Вимийте і очистіть селеру від ниток. Потім подрібніть її на невеличкі шматочки і помістіть у велику салатницю.
Крок 2. Розріжте плавлений сирок на кубики і додайте їх до селері, додавши також волоські горіхи.
Крок 3. В окремій мисці зробіть емульсію з соку лимона, оливкової олії і сіллю. Добре збийте емульсію віночком. Додайте емульсію до салату з плавленим сирком.
Салат з плавленого сирка мімоза.
Дуже кольоровий, цікавий та трохи не привичний салат. Такі салати сміливо можна вважати основною стравою. До речі, це досить калорійний салат з плавленого сирку.
Інгредієнти салату.
- морква - 2 шт.;
- картопля - 4 шт.;
- плавлений сир - 2 шт.;
- цибуля – 1;
- яйце - 4 шт.;
- консервована риба - 200 г;
- майонез - за смаком.
Спосіб приготування салату.
Крок 1. Перш за все зваріть картоплю та моркву, це потребує достатньо багато вільного часу. Тому, якщо у Вас є така можливість зробіть це заздалегідь. Після чого натріть на крупній терці моркву з картоплею.
Крок 2. Відваріть яйця. Тепер, відокремлюємо білки від яєчного жовтка. Білки тремо на крупній тертці, а яєчний жовток - на невеликий.
Крок 3. Відкрийте рибні консерви та плавлений сир. Подрібніть сир.
Крок 4. Тепер покладіть всі шари в салатницю. Змазуйте кожний шар невеликою кількістю домашнього майонезу.
Покладіть готовий салат в холодильник. Перед подачею додайте свіжу зелень до салату з плавленого сирку.