Салати з плавлених сирків.

Салати з плавлених сирків більш корисні для організму людини, чим, наприклад салати з твердих сирів. Чому так, тому, що плавлений сирок повністю засвоюється організмом людини. Звичайно якщо це справжній натуральний плавлений сирок.

Обов’язково додавайте до салатів з плавлених сирків не самий дешевий, а найбільш якісний продукт. Якщо порівняти плавлений сирок з йогуртом, то Ви здивуєтесь, але корисних речовин, а саме кальцію, в плавленому сирку дуже багато.


Салат з плавленого сирка та селери.

Дуже корисний салат. Користь від селери величезна. Більш того, вже є докази, що селера має властивості сповільнювати старіння організму людини. Тому, при можливості необхідно додавати цей продукт до різноманітних страв.

Салат з плавленого сирка.

Інгредієнти салату.

  • зелень – селера;
  • 250 грам плавленого сирку;
  • 100 грам волоських горіхів;
  • оливкова олія;
  • сіль;
  • сік половини лимона.

Спосіб приготування салату.

Крок 1. Вимийте і очистіть селеру від ниток. Потім подрібніть її на невеличкі шматочки і помістіть у велику салатницю.

Крок 2. Розріжте плавлений сирок на кубики і додайте їх до селері, додавши також волоські горіхи.

Крок 3. В окремій мисці зробіть емульсію з соку лимона, оливкової олії і сіллю. Добре збийте емульсію віночком. Додайте емульсію до салату з плавленим сирком.


Салат з плавленого сирка мімоза.

Дуже кольоровий, цікавий та трохи не привичний салат. Такі салати сміливо можна вважати основною стравою. До речі, це досить калорійний салат з плавленого сирку.

Салат з плавленого сирка мімоза.

Інгредієнти салату.

  • морква - 2 шт.;
  • картопля - 4 шт.;
  • плавлений сир - 2 шт.;
  • цибуля – 1;
  • яйце - 4 шт.;
  • консервована риба - 200 г;
  • майонез - за смаком.

Спосіб приготування салату.

Крок 1. Перш за все зваріть картоплю та моркву, це потребує достатньо багато вільного часу. Тому, якщо у Вас є така можливість зробіть це заздалегідь. Після чого натріть на крупній терці моркву з картоплею.

Крок 2. Відваріть яйця. Тепер, відокремлюємо білки від яєчного жовтка. Білки тремо на крупній тертці, а яєчний жовток - на невеликий.

Крок 3. Відкрийте рибні консерви та плавлений сир. Подрібніть сир.

Крок 4. Тепер покладіть всі шари в салатницю. Змазуйте кожний шар невеликою кількістю домашнього майонезу.

Покладіть готовий салат в холодильник. Перед подачею додайте свіжу зелень до салату з плавленого сирку.