Рецепт салату з язиком і горіхами.

Рецепти з язика це дуже приємний та ніжний смак салату, разом з тим низький вміст калорій при величезної кількості вітамінів. Ми пропонуємо Вам спробувати приготувати дуже цікавий рецепт з язика та горішків. Це чудове та не ординарне поєднання інгредієнтів.

Ви можете оригінально подати цей салат. Дуже цікаво буде виглядати салат приготований за таким рецептом та виготовлений у вигляді невеличких тортиків. Розмір такого тортика може бути приблизно 10-15 сантиметрів. Але й часу на виготовлення такого салатику буде необхідно більше.

Інгредієнти салату з язиком і горіхами.

  • язик - 1 шт.;
  • лук (середній) - 1 шт.;
  • сир твердих сортів - 100 грам;
  • горіхи - 50 грам;
  • 2-3 шт. картоплі;
  • морква (середня) 1 шт.;
  • свіжий огірок (маленький) 1 шт.;
  • сметана (або натуральний йогурт) 200 грам;
  • кріп або петрушка, за бажанням.

Крок 1. Зваріть язик, очистіть його від шкірки та подрібніть на смужки.

Язик смужками.

Крок 2. Готуємо цибулю для салату.

Очищаємо цибулю від шкірки, вимиваємо її під холодною водою. Дрібним її на невеликі кубики. Тепер обсмажуємо її до золотистого кольору на середньому вогні.

Цибуля смажена.

Крок 3. Підготуємо картоплю і моркву.

Необхідно зварити картоплю та моркву.

Картопля та морква.

Після чого нарізати кубиками картоплю і моркву. Також можна натерти на ці продукти.

Крок 4. Подрібніть огірок, та горіхи. Сир натріть на дрібній терці.

Дрібні горіхи.

Крок 5. Викладаємо всі інгредієнти шарами, при цьому змазуємо шари сметаною або йогуртом .

  • Перший шар – дрібний язик;
  • другий шар - смажена цибуля;
  • третій шар - огірок ;
  • четвертий шар – картопля;
  • п’ятий шар – морква;

Готовий салат посипте сиром і горіхами, прикрасити кропом або петрушкою.

Рецепт салату з язиком і горіхами.