Салат з язика - асорті вітамінів.
У такому салаті майже кожен знайде улюблений продукт. Цікаво що такий салат Ви можете заправити як оливковою олією, так і майонезом. Особливої уваги до поєднання продуктів, або викладання шарами інгредієнтів не потрібно.
Готуючи салат зверніть увагу, що салат має виглядати як дивний безлад у тарілці. При цьому, ніякої чваки, чи зкопчення одних продуктів у одному місці не має бути. Не дивлячись на простату такого салату з язика, готувати його достатньо довго, оскільки кожен продукт має бути бездоганним.
Інгредієнти салату з язика - асорті.
- один свинячий язик;
- один великий помідор;
- 2 огірки;
- 1,2 - цибулі;
- зелень - за смаком;
- олія оливкова;
- 2 яйця;
- сухарики (за необхідністю).
Крок 1. Приготуйте свинячий язик. Якщо у Вас нема часу на те щоб зварить язик, ви можете взяти шинку, але смак салату в цьому випадку буде змінено.
Крок 2. Відваріть яйця. Обережно розріжте їх на чотири частинки.
Крок 3. Вимийте та очистить цибулю. Бажано для цього салату взяти червону цибулю. Вона має більш м’який смак. Поріжте цибулю на півкільця.
Крок 4. Помийте та подрібніть огірки та помідори.
Змішайте всі продукти, якщо Ви маєте сухарі та оливки, сміливо додайте їх у салат. Заправте салат з язику оливковою олією, та дайте постояти 30 хвилин.