Вишуканий та дорогий салат з свинячого язика та ананасів.

Такі салати з свинячого язика готують досить не часто. Річ не тільки в тривалості приготування основного інгредієнту – язика, а і достатньо великій собівартості такого салату. Але на святковому столі такий салат приверне неабияку увагу.

Навіть без свинячого або телячого язика цей салат буде смачним та помітним. Язик додає особливого шарму та м’якості страві. Особливо цікаво виглядає цей салат якщо його прикрасити виноградом.

Інгредієнти салату з свинячого язика та ананасів.

  • 300 грам - язика;
  • 1 банка консервованих ананасів;
  • болгарський перець (за необхідності);
  • плавлений сирок - 1 пачка;
  • йогурт - 150 грам;
  • майонез;
  • виноград.

Крок 1. Відваріть свинячий язик. Для цього Вам буде необхідно близько 2 годин. Після чого очистить язик від шкірки та подрібніть його на кубики.

Режимо язик.

Крок 2. Наріжте плавлений сирок кубиками.

Плавлений сирок для салату.

Крок 3. Якщо Ви полюбляєте перець, наріжте болгарський перець невеличкими кубиками.

Крок 4. Відкрийте банку з ананасами, подрібніть їх при необхідності, та змішайте всі інгредієнти. Додайте трохи сіль та перець. Заправте салат йогуртом та майонезом.

Салат з язика та ананасів.


Дуже цікаво виглядає якщо Ви придбаєте для прикраси такого салату з язика одразу декілька сортів винограду, наприклад, рожевий та зелений.