Салат з язика та груші у вині.

Надзвичайно цікаве поєднання смаків  в цьому салаті приверне увагу навіть самих розбещених гурманів. Рецепт достатньо простий, але часу на приготування треба все одно багато. Це пов’язано з тривалістю приготування язика.

До рецепту цього салату з язика не додано, але ми пропонуємо, при можливості, включити перепелині яйця. Їх треба відварити, після чого подрібнити.

Якщо Ви бажаєте додати яскравих кольорів салату, візьміть різні сорта груші. Особливої пікантності додадуть великі оливки. Аля з оливками треба бути обережними, не всі полюбляють смак цього плоду.

Інгредієнти салату з язиком і грушою.

  • 500 грам свинячого язика;
  • 3,4 груші, різних сортів;
  • 300 мл напівсолодкого білого вина;
  • горіхи - 100 грам;
  • зелень - за смаком;
  • олія оливкова.

Крок 1. Візьміть 500 грам язика, очистіть його та сваріть. Час варіння приблизно 2 години. Зніміть з язика шкірку, та подрібніть язик на смужки.

Язик смужками.

Крок 2. Подрібніть груши на невеликі скибочки, після чого необхідно занурити їх у вино. Потримайте груші у вині 20 хвилин.

Груша у вині.

Крок 3. Якщо Ви бажаєте додайте до салату перепелині яйця. Візьміть 15-20 яєць, зваріть їх та подрібніть.

перепелині яйца

Крок 4. Очистить горіхи, можете подрібнить їх.

Крок 5. Змішайте всі інгредієнти у салатниці, додайте оливкової олії та прикрасьте зеленню.

Салат з язика та груші.

Будьте уважними, не давайте цей салат дітям. Рекомендуємо подати салат до столу максимально швидко. Аромат вина та груші має бути збережено.