Салат з язика та риса.

Додав до приготованого язика рис ми автоматично переводимо цей салат з язика з додаткового до основного блюда. Це вже цікава та вишукана страва. Одразу заплануйте приготування основного продукту цього салату – язика. На те щоб зварить язик Вам буде необхідно мінімум 2 години.

Купуючи продукти для салату з  язика та риса зверніть особливу увагу не тільки на вибір язика, але й на вибір рису. Так, це може здатися трохи незвичайним, але смак риса у різних виробників може різнитися. Тому не слід купувати для салату на святковий стіл самий дешевий рис.

Інгредієнти салату з язика та риса.

  • 300 грам риса;
  • язик свинячий або телячий - 1 шт.;
  • 1/2 стакана зеленого горошку;
  • 1 красний болгарський перець;
  • 1 салатний перець;
  • листя зеленого салату;
  • сіль - за смаком;
  • 1 стакан майонезу.

Крок 1. Поставте варитися язик, процедура це досить довга, але зовсім не складна. Періодично убирайте пінку каструлі. За 15-20 хвилин до готовності додайте до води спецій та лаврового листа. Як рис буде готовий, очистіть з нього шкірку. Для цього поки він ще гарячий занурьте його під холодну воду. Потім зніміть шкірку та подрібніть язик на невеличкі кубики.

Режимо язик.

Крок 2. Поки Ви варите язик підготуйте інші інгредієнти для салату.

Ретельно вимийте рис, та варіть його 15-20 хвилин у солоній воді. Після приготування, поставте рис під холодну проточну воду. Рис готовий.

Готуємо рис.

Крок 3. Підготуйте перець. Для цього просто подрібніть його на смужки або кубиками.

Готуємо перець.

Крок 4. Відкрийте зелений горошок, змішайте всі інгредієнти у салатниці, додайте сіль та перець з смаком. Тепер заправте салат майонезом, та прикрасьте салат з язика та риса зеленю.

Салат з язика та риса.

Вибір редакції

Подарунки редакції

Книга рецепти салатів.

 

 

Книга - рецепти салатів.

Захист прав


Рецепти та статті сайту є інтелектуальною власністю редакції. Всі права захищені. Копіювати можна тільки з активним посиланням на джерело!


Якщо у Вас є запитання або пропозиції, пишіть нам на адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Ми чекаємо на Ваші листи.