Салат з язиком і грибами.

Салат з язика і кукурудзи при правильному приготуванні порадує вас не тільки оригінальним смаком, але й неперевершеним зовнішнім виглядом. Особливо цікаво поєднується смак кукурудзи та яблука. Здавалось би досить дивне поєднання, але смак приємний, трохи солодкуватий.

Гарну прикрасу для салату з язика і кукурудзи можна зробити зі звичайного вареного яйця. Часу на виготовлення такої прикраси буде треба зовсім не багато. Смак такого салату приємний та дуже м’який з невеличкою хрусткістю від огірків.

Інгредієнти салату з язиком і грибами.

  • язик - 1 шт.;
  • свіжі гриби - 300 грам;
  • цибуля 1 шт.;
  • мариновані огірки 3-4 шт. (Маленькі);
  • майонез 5-6 столових ложок;
  • лавровий лист 2-3 шт.;
  • чорний перець, сіль – за смаком.

Крок 1. Для початку наберіть у глибоку каструльку чистої води і доведіть її до кипіння. Тим часом, вимийте яловичий, або свинячий язик. Потім опустіть його в киплячу воду. Коли вода знову закипить, необхідно зменшити температуру печі до середньої і додати сіль, лавровий лист і чорний перець. Варити язик треба 2,5 - 3 години.

Варимо язик в кастулі.

Для перевірки готовності проткніть язик виделкою, якщо виделка входить без значного напруження – язик готовий. Перекладіть язик до маски у якої буде дуже холодна вода. Зачекайте 2 - 3 хвилини.

Тепер можна з легкістю очистити шкіру язика. Після такої простої процедури її легко відокремити від м'яса.


Крок 2: Підготуємо гриби і тушкуємо їх з цибулею.

Поки готується язик з легкістю можна підготувати інші важливі продукти. А саме гриби. Кожен гриб ретельно вимивається та обчищається. Після цього, їх розкладають на обробну дошку і розрізають на кубики або дрібні шматочки, розміром близько 1 сантиметра.

Смажимо гриби з цибулею.

Тепер треба очистити цибулю та подрібнити її. Потім посмажити гриби з цибулею на середньому вогні. Цей процес займе від 12 до 15 хвилин.


Крок 3. Приготуємо солоні огірки і відварний язик. Для цього треба взяти мариновані огірки, покласти їх на обробну дошку і розрізати на кубики або тонкі смужки. Так само подрібніть і язик.

Мариновані огірки та язик.


Крок 4. Тепер необхідно змішати всі інгредієнти, додати спецій та заправити салат з язиком і грибами майонезом.

Салат з язиком і грибами.

Салат з язиком і грибами подається при кімнатній температурі або в холодному стані. Він має бути прикрашений зеленю.

Салат з язиком і грибами.

Такий салат з язиком і грибами ідеально смакує зі шматочком свіжоспеченого хліба.

Вибір редакції

Подарунки редакції

Книга рецепти салатів.

 

 

Книга - рецепти салатів.

Захист прав


Рецепти та статті сайту є інтелектуальною власністю редакції. Всі права захищені. Копіювати можна тільки з активним посиланням на джерело!


Якщо у Вас є запитання або пропозиції, пишіть нам на адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Ми чекаємо на Ваші листи.