Салати з свинячого язика.
Салат з язика свинячого дуже доречні на свята. Жоден святковий стіл трудно собі уявити без якої небудь вишикуваної страви. В цей період дуже актуально проявити свій кулінарні здібності та порадувати близьких новим салатом з свинячого язика. Але, часу на виготовлення такого шедевру кулінарії знадобиться досить багато.
Окрім того що салат з свинячого язика є смачним делікатесом, така страва буде ще й дуже корисна. Важливо, що в цьому продукті організм людини знайде легкозасвоюваний білок. Саме тому лікарі пропонують вживати свинячій язик молодому та активно зростаючому організму, дітям та спортсменам.
Рецепт салату з свинячим язиком та зеленим огірком.
Цей салат дуже простий у приготуванні, але вишуканий і незвичайний за смаком. Головне в цьому салаті з язика свинячого це цікава хрусткість.
Інгредієнти салату.
- язик свинячий – 2 шт.;
- свіжий огірок - 2 шт .;
- яйця - 2,3 шт.;
- сир - 100 г;
- цибуля - 1 шт.;
- консервовані гриби - 300 г;
- зелень - за смаком;
- сметана та гірчиця - для заправки;
- сіль і чорний перець - за смаком.
Крок 1. Перш за все треба відварити свинячій язик. Справа це не складна, але досить тривала. Ретельно вимийте язик та покладіть його варитися у невелику каструлю. Варити треба приблизно 2 години. За 15-20 хвилин до приготування додайте у воду сіль, спеції та лавровий лист.
Після приготування язик необхідно покласти у холодну воду на пару хвилин. Тепер можна очистить свинячий язик від шкірки та подрібнити його на невеликі шматки.
Крок 2. Поки готується язик Ви можете підготувати всі інші інгредієнти для салату. Приготуйте огірки. Ретельно вимийте огірки, можна акуратно обдати їх паром. Потім наріжте огірки невеличкими смужками або кубиками.
Крок 3. Подрібніть цибулю, гриби та на крупну терку натріть твердий сорт сиру.
Крок 4. Змішайте у салатниці всі інгредієнти, додайте сіль, перець та заправте салат з свинячого язику сметаною з гірчицею.
Дуже цікавий смак у цьому салаті з’являться при додаванні до інгредієнтів горіхів.
Рецепт салату з свинячим язиком складний.
Дуже цікавий, але й досить складній в приготуванні рецепт салату з свинячого язика з маринованим інгредієнтами.
Лук очищають, розрізають і маринують у оцті та цукрі. Є декілька способів замариновати цибулю, як довгі так і швидкі. Обирайте той котрий Ви ретельно вивчили, це не є принципово, смак салату з свинячого язика буде майже однаковий.
Поки маринується цибуля наріжте невеликими смужками болгарський перець, огірок та трохи імбирю.
Зваріть язик та також наріжте невеликим смужками.
Подрібніть та підсмажте гриби та змішайте всі компоненти.